2014-03-12

İngilizce Konuşma Kulübü

İNGİLİZCE KONUŞMA KULÜBÜ

Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde 17 Mart 2014 tarihinden itibaren İngilizce Konuşma Kulübü etkinliği başlatılacaktır.

Etkinlik Günleri:

Grup 1 :  Pazartesi    17:00-18:20

Grup 2  : Çarşamba  18:30- 19:50

KATILIM ŞARTLARI:

·         Üniversitemiz akademik, idari personeli ve öğrencilerine katılım ücretsizdir.

·         Kontenjan sınırlı olduğundan, aynı kişinin iki güne de kayıt yaptırması mümkün değildir.(Pazartesi veya Çarşamba günü tercih edilecektir)

·         Katılmak isteyenlerin, Yabancı Diller Yüksekokulu Sekreterliğini arayarak isimlerini, irtibat telefonlarını ve gün tercihlerini belirterek kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

·        Etkinliğe kayıtlarda öncelik yeni katılımcılardadır. ( Kontenjan dolmadığı taktirde önceki dönem katılımcılar da kayıt yapabileceklerdir.)

Kayıt irtibat telefonu: 250 30 42

Dersler, Merkezi Derslikler Binası Yabancı Diller Yüksekokulu derslikleri B 401 nolu derslikte yapılacaktır.

*Konu ile ilgili değişiklikler Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasında duyurulacaktır.