2019-09-12

Ücretsiz İspanyolca Kursu

"Fen-Edebiyat Fakültesi dil bölümleri öğrencilerine yönelik olarak Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde 17 Ekim 2019 - 26 Aralık 2020 tarihleri arasını kapsayan 25 kişi ile sınırlı ücretsiz İspanyolca Kursu açılacaktır. Kurslarımız haftalık 4 saat olup, Salı ve Perşembe günleri 16:00 ila 18:00 arasındadır.

Başvurular, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü' ne şahsen yapılacaktır. İlk başvuran 25 öğrenci kursa katılmaya hak kazanacaktır. Kurs sonunda katılımcılara kurumumuzca sertifika verilecektir."

GENEL İSPANYOLCA KURSU

Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde İspanyolca Kursu gerçekleştirilecektir.

Öğrenci grubu için kurs; A 1.1 başlangıç seviyesinde  olacaktır.

-Kursumuzda toplam 30 saat ders yapılacaktır. Kurs, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi öğrencilerine ücretsizdir.

- Sınıf kontenjanı;  öğrenci grubu için 25 kişidir.

-Başvuruların başvuru formu ile şahsen yapılması gerekmektedir.

- Derslere devam zorunludur. Sınırlı kontenjan nedeniyle derslere devam edemeyecek
   kursiyerlerin kayıt yaptırmaması rica olunur.

- Kursa katılmak isteyenlerin, Yabancı Diller Yüksekokulu Sekreterliğine şahsen başvurmaları
   gerekmektedir. Telefon ile kayıt alınmayacaktır.

- Konu ile ilgili değişiklikler Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasında duyurulacaktır.

Eğitim Tarihleri         : 08 Kasım 2018 –  14 Ocak  2019

Eğitim Günleri           : Salı  Öğrenci                                                 18:00 – 20:00

: Perşembe Öğrenci                                        16:00 – 18:00

Eğitim Yeri                : Merkezi Derslik Binası Yabancı Diller Yüksekokulu Derslikleri B303 nolu derslik.

Kayıt için gerekli belgeler     : 1- Kurs kayıt formu

İletişim ve Ayrıntılı Bilgi       : http://ydyo.nku.edu.tr/

0 282 250 30 00-0 282 250 304 1

Başvuru formu için tıklayınız.