Yabancı Diller Yüksekokulu
2022-11-07

YÖKAK Kurum İçi Birim Dış Değerlendirmesi Gerçekleştirildi



 

07.11.2022 tarihinde Üniversitemiz YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) çalışmaları kapsamında Yüksekokulumuz Kurum İçi Birim Dış Değerlendirme ekibi tarafından ziyaret etmiştir.

Değerlendirme ziyareti, Yüksekokulumuz Yönetiminin Kurum İçi Birim Dış Değerlendirme ekibi üyelerinden Prof.Dr.Erdinç UZUN, Doç.Dr.Sezai ÖZTAŞ, Araş.Gör.Dr.Yeşim ÇAĞLAR, Bil.İşl.İlke TUNÇBİLEK  karşılanması ve açılış konuşması ile başlamıştır.

Kurum İçi Birim Dış Değerlendirme ekibi ile Yüksekokul Yönetimi, Akademik Personel,İdari Personel, Öğrenciler ayrı ayrı değerlendirme görüşmeleri yapmıştır.

Kalite sürecinin içselleştirilmesi, birimin hedefleri, hedeflerin kurumun stratejik hedefleri içerisindeki yeri, paydaş katılımı, program öğrenme çıktıları, iyileştirmede paydaş katılımı, izlem, öğretim elemanlarının üst yönetim ile ilişkisi, kalite güvence sistemindeki rolleri, akademik personelin kendisini geliştirmesi ve motivasyonu, öğrencilerin karar alma süreçlerine katılımı, eğitim hizmetleri, öğrenci destek hizmetleri, idari personelin yönetim ile ilişkileri, kalite güvence sistemindeki rolleri, mesleki gelişim ve motivasyon,  iletişim vb.konularda değerlendirmeler yapmıştır.

Kurum İçi Birim Dış Değerlendirme ekibinin kapanış konuşması sonrası ziyaret sona ermiştir.