2022-08-29

YÖKAK Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Bülent EKER Başkanlığında, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Arzu ALKANAT, Şube Müdürü Zerrin MERCAN, Bilgisayar İşletmeni Emel PEKSÖZ, Memur Ayşe AYGÜN ziyaretleriyle 12.08.2022 tarihinde Yüksekokulumuzda YÖKAK Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Bilgilendirme Toplantısı Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Bülent EKER'in Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Sunumu ve birim değerlendirme örnekleri ile başladı.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür V. Dr.Öğr.Üyesi Harun GÖÇERLER, Kalite Elçisi ve Akademik  Personelin katılım gösterdiği toplantıda ,Üniversitemiz Strateji Daire Başkanı Arzu ALKANAT Üniversitemiz Entegre Yönetim Sistemi ve Yüksekokul Kalite çalışmalarını değerlendirdi.

YÖKAK Akreditasyon Bilgilendirme toplantısı, fikir alışverişi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.