2023-09-19

Yaratıcı Drama İle Hizmet İçi Eğitim Uygulaması

Yabancı Diller Yüksekokulunun organize ettiği öğretim elemanlarımız için oryantasyon haftaları kapsamında yapılan etkinliklerden biri daha gerçekleşti. Yaratıcı drama ile hizmet içi eğitim uygulamalarına dair etkinliklerin yapıldığı çalışmamız üniversitemizin spor salonunda gerçekleşmiştir. Tüm öğretim elemanlarımızın katılımıyla güzel vakit geçirip eğitim öğretim faaliyetlerine dair fikirler öne sürdüğü çalışmalarımız önümüzdeki yıllarda da devam edecektir.

Ana konusu "İletişim, Uyum ve Güven" olan etkinlikte öğretim elemanlarımız Yaratıcı Drama Eğitmeni Aşkın LOFÇALI eşliğinde bir çok canlandırmalar yaptı ve yarışmalara katıldı, 1 sorun - 1 çözüm etkinliğini başarı ile gerçekleştirdi. Etkinlik sonunda ise yapılan her bir etkinliğin eğitim öğretime yansımaları konusunda fikir telakkisinde bulunuldu.

Sayın Aşkın LOFÇALI'ya Yüksekokulumuza sunmuş olduğu yardımlardan dolayı teşekkür ederiz.