2022-09-18

Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı Sınava Girecek Öğrenci Listeleri ve Sınav Ortak Kuralları

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

2022-2023 AKADEMİK YILI YABANCI DİL YETERLİLİK SINAVI SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİ LİSTELERİ ve SINAV KURALLARI

2022-2023 Akademik Yılı  Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı 22 Eylül 2022 tarihinde saat:10:00 Yabancı Diller Yüksekokulu dersliklerinde (Merkezi Derslik Binası) yüz yüze yapılacaktır.

ÖZEL DURUM BİLGİSİ BİLDİRİMİ: Bu sınava sınav kaydı yaptıran öğrencilerimizden özel durumu olanların örnekteki bilgileri içeren bilgilerinin eksiksiz yer aldığı bir maili 20 Eylül 2022 Salı günü saat:23.59’a kadar ydyo@nku.edu.tr  mail adresine göndermesi gerekmektedir.

Örnek: Ben 12211111111 öğrenci numaralı Yabancı Diller Yüksekokulu, Yabancı Diller Bölümü öğrencisi Meral TİRYAKİ Yüksekokulunuzca 27 Eylül 2022 tarihinde yapılacak Ortak Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) Dersi Muafiyet Sınavına sınav kaydımı yaptırdım. Talebim sağ ayak calceneus kırığı sebebi ile (sizin özel sebebiniz ne ise görme, duyma …vb) sınavda durumuma hassasiyet gösterilecek düzenleme yapılması iletişim bilgilerim Tel: 0 50000000 mail: meral

1. Sınava kayıt yaptırmış öğrenciler girebilir.
  2. Sınava Kayıt yaptırmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.
  3. Yabancı Dil Yeterlilik sınavı sınav başlangıç saati 10:00 olup, öğrencilerin sınavın başlamasından 15 dakika önce, sınav yerlerinde (sıralarında) olması gerekmektedir.

*Zorunlu hazırlık sınıfı öğrencilerinin harç ödemeleri (öğrenci numarası 121 ile başlayanlar için) 30 Eylül 2022 tarihine kadar uzatılmıştır. *

Zorunlu Almanca Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı Öğrenci Listesi için TIKLAYINIZ.

Zorunlu Fransızca Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı Öğrenci Listesi için TIKLAYINIZ.

Zorunlu İngilizce Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı Öğrenci Listesi için TIKLAYINIZ.

İsteğe Bağlı İngilizce Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı Öğrenci Listesi için TIKLAYINIZ.

Yabancı Uyruklu Öğrenci Listesi için TIKLAYINIZ.

*6698 Sayılı Kişisel Verilerin Karunması Kanunu hükmedici hükümleri gereği kodlama için her isim ve soy isim için *** öğrenci numaralarında***** kullanılmıştır.*

SINAV ORTAK KURALLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

*Sınavla ilgili değişiklikler bu sayfadan yayınlanacağı için sınav saatine kadar lütfen TNKU Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasını takip ediniz.