2022-09-21

Tüm Hazırlık Sınıfları Ders Kayıtları

DERS KAYDI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

• Yüksekokulumuzda Ders Kayıtları 21 Eylül 2022 - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.
  • Tüm Öğrencilerimizin DERS KAYDI YAPMASI ZORUNLUDUR, ek süre verilmeyecektir.

• İkinci öğretim öğrencileri, Yabancı Uyruklu Öğrenciler (YÖS), ikinci üniversite okuyanlar ve geçen yıl (2021-2022 dönemi) zorunlu hazırlık okumuş ve başarısız olmuş öğrencilerin ders kaydı yaptırabilmesi için öncelikle öğrenim harçlarını 21 -30 Eylül 2022 tarihleri arasında yatırmaları gerekmektedir.

Bu tarihler arasında harçlarını yatırmayan öğrenciler DERS KAYDI YAPTIRAMAYACAKLARDIR.

Katkı payı / öğrenim ücretleri Vakıfbank ATM yada Halkbank Şubelerinden Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Öğrenci numarası ile ödenebilecektir.

Ödenmesi gereken tutarın yanlış olduğunu düşünüyorsanız ödeme yapmadan birimimizi arayabilirsiniz.

DERS KAYDI İÇİN TIKLAYINIZ.

*Bu ders kaydı bilgileri sadece 2022-2023 eğitim öğretim döneminde Yabancı Diller Yüksekokulunda yabancı dil hazırlık eğitimi alacak öğrenciler için geçerlidir. Diğer öğrenciler konuya ilişkin lütfen Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulları ile irtibata geçsinler.*

Tüm öğrencilerimize başarılı bir yıl dileriz.