Yabancı Diller Yüksekokulu
2023-04-16

TSE Kalite Yönetim Sistemleri için 1. Gözetim Tetkikini başarı ile tamamladık



 

Yabancı Diller Yüksekokulu olarak TSE 9001-2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini kullanmaya hak kazanmamızın ardından 1 yılllık süre geçmiş olduğundan dolayı 13.04.2023 tarihinde TSE Başdenetçisi Uğur ERDOĞAN tarafından 1. Gözetim Tetkikimiz gerçekleştirilmiştir. Tebliği edilen çıkış bildirgesine göre Yüksekokulumuz majör yada minör bir uygungusuzluk tespit edilmeden belge kullanım hakkını sürdürmeye layık görülmüştür. 

Bu başarının sağlanmasında emeği geçen başta Yüksekokul Sekreterimiz Sn. Meral TİRYAKİ, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Güray KARADUMAN, Öğr. Gör. Gizem AYDINLIOĞLU ve Kalite Komisyonu sorumlumuz Öğr. Gör. Dr. Pınar KOÇER'e harcadıkları yoğun mesai ve öz verileri için teşekkür ederiz. 

Ayrıca tüm komisyonlarımızda etkin görev alan öğretim görevlilerimiz, memurlarımız ve kat hizmetleri personelimize de görevlerini eksiksiz bir şekilde yerine getirdiklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkürü borç biliyoruz. Çalışmalarının bu somut sonucunun birimimize ve kurumumuza hayırlı olmasını temenni ederiz.