Yabancı Diller Yüksekokulu
2022-05-13

TSE 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini Almaya Hak Kazandık



 

Yabancı Diller Yüksekokulu'nda 2019 yılından bu yana yürütülen yoğun çalışmalar neticesinde 09-11/05/2022 tarihleri arasında TSE Başdenetçisi ve Eğitim Uzmanı Sayın Erhan ÖZBEY tarafından yapılan belgelendirme denetlemesi sonucunda Yabancı Diller Yüksekokulu olarak TSE 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni almaya hak kazandık. 

Türkiye'de bulunan tüm Yabancı Diller Yüksekokulları arasında söz konusu belgeyi birim bazında topyekün almaya hak kazanan tek Yabancı Diller Yüksekokulu olmaktan gurur duymaktayız. 

2019 yılından günümüze dek bu süreç içerisinde Yabancı Diller Yüksekokulu'muzu teşvik eden ve her türlü desteğini esirgemeyen Rektörümüz  Prof. Dr. Sayın Mümin ŞAHİN'e teşekkürlerimizi sunarız.

Ayrıca rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI ve Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ'a her daim sundukları öneriler ve destekler için teşekkür ederiz.

Kalite Yönetim Sistemi'nin gereğine başvuru aşamasından itibaren inanıp sahiplenen, öz veri ile çalışan, sürece her aşamada katkı sunan Yüksekokul Sekreterimiz Meral TİRYAKİ'ye, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Güray KARADUMAN ve  Öğr. Gör. Dr. Semahat AYSU'ya, Öğretim Görevlimiz Pınar ÇANKAYA'ya sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. 

Kurum kimliğinin oluşmasında ve gelişmesinde yapılan tüm çalışmaların her aşamasında özen ve özveri ile katkı sağlayan komisyon başkanlarımıza, Yüksekokulumuzun tüm öğretim elemanlarına ve tüm idari personeline haseten teşekkürü borç bildiğimizi ifade etmek isteriz. 

                                                                             Dr. Öğr. Üyesi Harun GÖÇERLER

                                                                             Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü