2021-01-18

Rosetta Stone Dil Öğretim Platformu Sınırsız Versiyonu Kullanıma Sunulmuştur

Araştırmacılarınızın, öğrencilerimizin ve kurum çalışanlarımızın kullanabileceği, ister başlangıç seviyesi olsun, isterse orta seviyede farklı kullanıcıların istifade edebileceği, dünyanın en popüler dil eğitim seti olan Rosetta Stone Library Solution veri tabanının sınırsız versiyonu Yabancı Diller Yüksekokulu tavsiyeleri, Kütüphane Müdürlüğümüzün istişareleri ve Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN'in olurları ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesinin kullanımına sunulmuştur. Başta Sn. Rektörümüz olmak üzere bu hizmetin üniversitemize kazandırılmasında emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Ödül kazanmış etkileşimli yaklaşımı sayesinde (Dynamic Immersion), ezberleme ve çeviri yapmak zorunda kalmaksızın konuşma, yazma, okuma ve anlama becerilerini, ana dil öğrenirken kullanılan doğal yöntemlerle öğreten platform, içeriğinde;

• 30 farklı dil (Almanca, Arapça, Çince, Dari Farsçası, Endonezya Dili, Farsça, Filipin Dili, Felemenkçe, Fransızca, Hintçe, İbranice, İngilizce (Amerikan), İngilizce (İngiliz), İrlanda Dili, İspanyolca (Latin Amerika), İspanyolca (İspanya), İsveççe, İtalyanca, Japonca, Korece, Latince, Lehçe, Peştuca (Afgan Dili), Portekizce (Brezilya), Rusça, Savahilice, Urduca, Türkçe, Vietnam Dili, Yunanca)
  • Okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerileri için ana dersler
  • Gramer, kelime bilgisi, telaffuz ve birçok alanda aktiviteler
  • Tüm cihazlarınızdan kolay erişim olanaklarını barındırmaktadır.

Erişim için lütfen tıklayınız.