2021-05-24

Müdür Yardımcılarımızın Eğitim Semineri Katılımı

Müdür yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Semahat AYSU ve Öğr. Gör. Güray KARADUMAN, Pearson Academy tarafından organize edilen ve Türkiye'deki Yabancı Diller Yüksekokulları yöneticilerinin davet edildiği "Geçmişten Günümüze, Günümüzden Pandemi Sonrasına Yabancı Dil Eğitimi" başlıklı eğitim ve bilgilendirme seminerine iştirak etmiştir.

Yurt dışından alanında uzman kişilerce verilen seminer, Yüksekokul yöneticilerimize ileriki yıllarda yapacakları plan ve program çalışmaları açısından yol gösterici bilgiler katmıştır.

Özellikle pandemi dönemi sonrasına hazırlık çalışmaları açısından Yüksekokulumuz için faydalı olacağına inandığımız etkinlik içerikleri müdür yardımcılarımız tarafından diğer öğretim elemanlarımıza da aktarılarak pandemi sonrasında da dil eğitiminin kalite standartlarında olması için Yüksekokulumuzun atması gereken adımlar konusunda yol gösterici olacaktır.