2020-02-13

M.E.B. Liseleri İngilizce Bölümleri ile İş Birliği ve Koordinasyon Toplantısı

Üniversitemiz ile Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 2019 yılında imzanlamış olan "Eğitimde İşbirliği Protokolü" çerçevesinde Namık Kemal Lisesi ve Tekirdağ Sosyal Bilimler Lisesi İngilizce Hazırlık Sınıfı öğrencileri ve Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencilerine yönelik olarak Nisan ayı içerisinde ortak etkinlik günü gerçekleştirilecektir.

Söz konusu etkinlik gününün planlanması ile ilgili olarak Yüksekokul Müdürü Öğretim Üyesi Dr. Harun GÖÇERLER, öğretim görevlilerimiz Fatih DİNLER, Buket BAKIR BAŞTÜRK ve Hüseyin KURT, Namık Kemal Lisesi'ne ziyarette bulunmuştur. Gerçekleştirilen koordinasyon toplantısına Tekirdağ Sosyal Bilimler Lisesi ve Namık Kemal Lisesi İngilizce zümre başkanları da katılım sağlamıştır.