2022-06-24

Kosovo Mitrovica Isa Boletini Üniversitesinden ziyaret

Kosova'da bulunan Mitrovica Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Ajtene AVDULLAHİ, İktisat Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Qazim TMAVA ve Dr. Öğretim Üyesi Filloreta KUNOVİKU DEMİRİ üniversitemizde gerçekleştirdikleri bir dizi görüşme çerçevesinde Yabancı Diller Yüksekokulu'nu da ziyaret etti. Görüşmeye Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi ve NAKDİM Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Oktay ATİK de eşlik etti.

Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Harun GÖÇERLER, tarafından karşılanan heyet ile akademik iş birliği olanakları, ülkeler arası ilişkiler, Kosova'dan gelip üniversitemizde öğrenim gören uluslararası öğrencilerimiz ve Tekirdağ hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Görüşmeden memnuniyetini dile getiren Sayın AVDULLAHİ, üniversitemizde düzenlenecek olan INCSOS Sosyal Bilimler Kongresi'ne katılmayı arzuladıklarını belirtti. Fotoğraf çekimi ile devam eden görüşme, akademik iş birliği konusunda fikir birliğine varılması ile sona erdi.