2023-11-17

Kariyer etkinliği: Öğrenci dergisi yayıncılığı süreçleri

Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencilerine yönelik olarak "Öğrenci dergisi yayıncılığı" konulu bir bilgilendirme etkinliği düzenlemiştir. Kariyer etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen toplantının konusu öğrenci dergisi yayıncılığına dair somut örnekler üzerine kurgulanmıştı.

Etkinliğe Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi "DaFeinander" dergisi editörü Öğretim Görevlisi Ebru ÜSTÜN, öğrencileri Dilara YAĞMURLU ve Zeynep CAN ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrenci dergisi "Turkish Medical Student Journal" editörleri arasında yer alan öğrenciler Sıla Ece TİRYAKİ ve Zeynep Nihal ER katılım sağlayarak dergi hazırlığı ve yayın süreçleri konusunda öğrencilerimizi somut örnekler çerçevesinde bilgilendirmiştir.

2024 yılı itibariyle yüksekokulumuz öğrenci dergisini yayınlamayı planladığımız bu süreçte değerli katkılarını esirgemeyen konuşmacılara teşekkür ederiz.