Yabancı Diller Yüksekokulu
2023-10-03

Hazırlık sınıfları oryantasyon eğitimlerimiz başlamıştır



 

Yüksekokulumuzda yabancı dil hazırlık eğitimi görecek olan tüm öğrencilerimize yönelik olarak planlanan oryantasyon eğitimlerimizin ilk günü tamamlanmıştır. Sunuculuğunu müdür yardımcımız Öğr. Gör. Gizem Aydınlıoğlu'nun, organizasyonunu müdür yardımcımız Öğr. Gör. Güray Karaduman'ın üstlendiği program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından müdürümüz Doç. Dr. Harun Göçerler'in bilgilendirme ve oryantasyon sunumu ile başlamıştır. Göçerler'in sunumunun akabinde Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Çorlu Mühendislik Fakültesü, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim üyelerinin öğrencilerimize hitaben yapmış oldukları bilgilendirme ve tanıtım sunumları gerçekleştirilmiştir.

Öğlenden sonraki programda ise 13:30 itibariyle zorunlu yabancı dil hazırlık eğitimi alacak öğrenciler için Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonununda bölüm öğretim üyelerinin katılım sağladığı ayrı bir program gerçekleşirken, isteğe bağlı yabancı dil hazırlık eğitimi görecek olan öğrencilerimiz de yabancı dil seviye belirleme sınavına katılmıştır. 

Oryantasyon programımız ydyo.nku.edu.tr adresinde duyurular kısmında yayınlanan akışa uygun olarak farklı etkinlik ve aktiviteler ile devam edecektir.