2023-08-28

Hazırlık Sınıfına Yanlışlıkla Kayıt Oldunuz ve Kaydınızı Sildirmek İstiyorsunuz Ne Yapmalısınız

Sevgili öğrencilerimiz,

Yüksekokulumuzda, 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi Yabancı Dil İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık eğitimine E kayıt esnasında yanlışlıkla kayıt oldunuz veya hazırlık okumakta vazgeçmek istiyorsanız.

Mevzuat gereği, bu işlemleriniz ancak 28 Ağustos 2023- 01 Eylül 2023 tarihleri arasında müracat ettiğinizde gerçekleştirilebilecektir.

Kayıt sildirme için aşağıdaki bilgileri dikkatli bir şekilde inceleyiniz.

İSTEĞE BAĞLI İNGİLİZCE HAZIRLIK SINIFI KAYIT SİLDİRME AŞAMALARI

AŞAMA 1

İster E kayıt, ister yüz yüze kayıt yaptırılmış olsun İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfına kayıtlı öğrencimizin ilgili tarihlerde (28 Ağustos 2023-1 Eylül 2023) dilekçe ile müracatı gerekmektedir.

Dilekçe Formatı (el yazısı ile) için TIKLAYINIZ.

Dilekçe Formatı (bilgisyar ortamında) için TIKLAYINIZ.

AŞAMA 2

Dilekçelerin ıslak imza ile (mavi tükenmez kalem ile) imzalandıktan sonra ilgili tarihlerde (28 Ağustos 2023-01 Eylül 2023)  ydyo@nku.edu.tr adresine taranarak mail atılması gerekmektedir.

AŞAMA 3

Doldurulan dilekçelerin ÖSYM tarafından belirlenen tarihler arasında (28 Ağustos 2023-01 Eylül 2023), Yabancı Diller Yüksekokulu posta adresine posta yoluyla gönderilmesi gerekmektedir.

AŞAMA 4

Kayıt sildirmek için, ilgili tarih aralığında (28 Ağustos 2022-01 Eylül 2023), bu aşamalar ile başvuru yapan öğrencilerin durumları, kurul değerlendirmesi sonrası  verdikleri iletişim bilgileri vasıtasıyla kendilerine yapılacaktır.