2021-01-30

Dil Eğitiminde Video Destekli Uygulamalar semineri başarı ile gerçekleştirilmiştir

Yabancı Diller Yüksekokulu'nda görev yapmakta olan Almanca, Fransızca, İngilizce ve İspanyolca öğretim görevlilerimizin sömestr döneminde uzaktan eğitim alanında mesleki gelişimlerini desteklemek amacı ile yürütülmesi planlanan seminerler dizimizin ilki "Dil eğitiminde video destekli uygulamalar" semineri başarı ile gerçekleştirilmiştir.

Bir yayın evinin sponsorluğunda gerçekleşen seminerde "Lingua Attack" programı tanıtılmış ve öğretim elemanlarımıza ders desteği olarak videoların kullanımı konusunda fikirler aktarılmaya çalışılmıştır. Özellikle pandemi koşullarında öğrencilerimizin dil eğitimlerini motive olacakları aktiviteler ile çeşitlendirmenin önemi göz önüne alınarak izlenen seminerin Yüksekokulumuzda eğitim gören öğrencilerimize faydalı olabilecek sonuçlar doğurmasını umuyoruz.