2023-07-27

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

ZORUNLU ve İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK EĞİTİMİ

Sevgili öğrencilerimiz,

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesine hoş geldiniz. Üniversitemizde öğrenim görmeye hak kazanan tüm öğrencilerimize başarılı ve sağlıklı bir eğitim hayatı dileriz.

Yüksekokulumuzda, 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi Yabancı Dil Hazırlık Eğitimi’ne kaydolmak için aşağıdaki bilgileri dikkatli bir şekilde inceleyiniz.

2023-2024 İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Kayıt Bilgilendirme Metni

2023-2024 Zorunlu Hazırlık Sınıfı Kayıt Bilgilendirme Metni

EK ÖNEMLİ UYARI 1: Yüksekokulumuzda kayıt ve kayıt sildirme işlemleri mevzuata gereğinde sadece ÖSYM tarafından belirlenen kayıt tarihleri arasında yapılmaktadır.

EK ÖNEMLİ UYARI 2: Yabancı Diller Yüksekokulu Web sayfasından doldurulması gereken ''E-Kayıt Teyit Formu” ÖSYM tarafından açıklanan kayıt tarihlerinde aktif olacaktır.

EK ÖNEMLİ UYARI 3: Yüksekokulumuzda derslere başlayana kadar iletişim aracı olarak Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfası “Duyurular” sekmesi kullanılacaktır.

Eğitim öğretim başlayana kadar (25 Eylül 2023) tüm duyurularımız (sınavlar, öğrenci listeleri, programlar, muafiyet takvimi vb.) web sayfası aracılığı sizlere yapılacağından sayfanın takip edilmesi öğrencilerimizin sorumluluğundadır.