2023-12-22

BELÇİKA-ALMANYA-TÜRKİYE E-TWINNING PROJESI KAPANIŞ TOPLANTISI YAPILDI

"The world-wide school: Educating global competence” adlı E-Twinning projesinin üçüncü oturumu için üç ülkenin katılımıyla 24 Kasım 2023 tarihinde uluslararası toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, öğrencilerin ikinci oturumda tartıştıkları konu başlıkları (küresel yetkinliklerin neler olabileceği, bu yetkinlikleri öğretmen yetiştirme programlarına nasıl entegre edileceği) ile ilgili hazırladıkları videolarla ilgili fikir alışverişi gerçekleştirildi. Paylaşımların ve projenin ilgili materyallerinin E-Twinning proje sayfasında Twinspace bölümünde erişime açık olacağı bilgisi katılımcılara iletildi. Böylelikle, Yabancı Diller Yüksekokulu olarak Öğr. Gör. Dr. Pınar KOÇER yürütücülüğünde yer alınan bu üç ülke katılımcı uluslararası proje 8 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilmiş oldu.