2023-10-01

2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi Hazırlık Sınıfları Öğrenci Kimlikleri Dağıtımı

2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Öğrenci Kimlikleri dağıtımı Seviye Belirleme Sınavı öncesinde sınav sınıflarında yapılacaktır.

Bu nedenle Seviye Belirleme Sınavına girecek tüm öğrencilerin,  duyuruda yer alan sınav numarasını öğrenmesi ve kendi sınav yerlerine oturması çok önemlidir. Duyuruda yer alan sınav sıranızı da lütfen öğreniniz. Sınav sıraları sıralarda yazılı olacaktır.

Zorunlu Hazırlık Sınıfı Öğrenci Kimlikleri dağıtımı, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri ile Tanışma Programı bitimi sonrası Yabancı Diller Yüksekokulu, 2. Kat, Yüksekokul Sekreterliği önündeki alanda yapılacaktır.

Kimlik dağıtımı esnasında öğrencinin yanında muhakkak T.C. Kimlik Kartı olmalıdır.