2022-08-19

2022 Yılında E KAYIT Yaptıran Öğrencilerin Kayıt Tamamlaması (E Kayıt Teyit Formu)

Sevgili Öğrenciler,

Aşağıdaki kriterleri sağlayan öğrencilerimiz iseniz ve bölümlerinize kaydınızı E Kayıt şeklinde yaptırdı iseniz:

Fen Edebiyat Fakültesi

• Alman Dili ve Edebiyatı
  • Fransız Dili ve Edebiyatı
  • İngiliz Dili Edebiyatı

Bölümlerine E Kayıt yaptıran öğrenciler ve

Üniversitenin isteğe bağlı yabancı dil hazırlık sınıfı bulunan bölümlerine/programlarına ve isteğe bağlı hazırlık sınıfı okumak için EVET seçeneğini işaretlemiş, E kayıt yaptıran öğrenciler iseniz

Yabancı Diller Yüksekokuluna kaydınızı tamamlamak için E Kayıt Formunu doldurmanız

gerekmektedir. E KAYIT TEYİT FORMU için Tıklayınız

UYARI 1

Bölüm kaydınızı yaptırmadan Yabancı Diller Yüksekokuluna kayıt yaptıramazsınız.

UYARI 2

Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfası “Duyurular” sekmesi altındaki duyuruları takip etmek öğrencilerimizin sorumluluğundadır.

DETAYLI BİLGİ

Detaylı bilgi için 0282 250 30 41 ya da 0282 250 30 00 numaralı telefonları arayarak veya ydyo@nku.edu.tr adresine mail atarak bize ulaşabilirsiniz.

Bu dönem içerisinde telefonlar çok yoğun olabileceğinden, mağduriyet yaşamamanız için bize e-posta ile de ulaşmanızı öneririz.