Yabancı Diller Yüksekokulu
2022-06-24

2021-2022 Akademik Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdik



 

Yabancı Diller Yüksekokulu 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Genel Kurulu ve Değerlendirme Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Mümin ŞAHİN ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Yılmaz ÇAKICI'nın katılımıyla yüksekokulumuzda gerçekleşmiştir. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Harun GÖÇERLER konuşmasına öğretim üyelerimiz, yüksekokul binamız ve idari personelimiz hakkında genel sayılar bilgiler vererek devam etti. Göçerler, göreve başladığı 2019 yılından bu yana yapılan icraatleri, zayıf yönlerimizi, geliştirmeyi ve gerçekleştirmeyi plandığımız hedefleri aktararak devam ettiği sunumunda ayrıca öğretim elemanlarından gelen dilek ve önerileri de aktardı.

Toplantı sonunda Sn. Rektörümüz tüm öğretim elemanlarımıza söz hakkı vererek özellikle alınan kalite yönetim sistemi sertifika belgesi ISO 9001: 2015 için tek tek teşekkürlelerini iletti ve konudan duyulan memnuniyeti dile getirdi. 

Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Harun GÖÇERLER'in bundan sonraki süreç ile ilgili dilek ve önerilerini dile getirmesi ile toplantı sona erdi.