2020-09-10

2020-2021 Eğitim Öğretim Döneminde İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Okuyacak Öğrencilerin Dikkatine

Öncelikle hepiniz Yüksekokulumuza hoş geldiniz.

Yüksekokulumuza gösterdiğiniz ilgiden dolayı hepinize teşekkür ederiz. Karşılıklı iletişimimizde herhangi bir aksama olmaması adına bizlere web sayfamızda bulunan bize yazın sekmesinden de ulaşabilirsiniz. Gün içinde maillerinize cevap verilecektir.

Sizleri özellikle bilgilendirmek istediğimiz bir kaç hususu dikkatlerinize sunarız:

a- Yüksekokulumuzda kayıt ve kayıt sildirme işlemleri YÖK'ün kayıt tarihleri olan 29 Ağustos 2020-06 Eylül 2020 tarihleri itibari ile bitmiştir.

b- Yüksekokulumuza kayıt için başvuran öğrencilerin kayıtları yapılmıştır. Telefon veya mail ile kendisine ulaşmadığımız tüm öğrenciler Yüksekokulumuza kayıtlı öğrencilerdir.

c- Yüksekokulumuzda 2020-2021 güz dönemi dersleri online (senkron) şekilde yapılacaktır.

Tüm öğrencilerimizin web sayfamızdaki duyurular bölümünü sıksık kontrol etmeleri gerekmektedir. Önümüzdeki günlerde duyurularımızı sizlerle paylaşacağız. Bu dönem bu platformu iletişim için sizlerle sık sık kullanacağız.

Tüm öğrencilik hayatınızda başarılar dileriz.