2021-02-21

2020-2021 Bahar Dönemi İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Ders Kayıtları

Yüksekokulumuz Ders Kayıtları 22 Şubat 2021 - 26 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Öğrenciler her akademik yarıyılın başında kayıtlarını yenilemek zorundadırlar.

Kayıtlarının yapılabilmesi için o yarıyıla ait eğitim-öğretim ücretinin Akademik Takvim‘de belirlenen tarihlerde ( 22 Şubat 2021 - 26 Şubat 2021) ödenmiş olması gereklidir.

Öğrenciler varsa katkı payı / öğrenim ücreti yatırmadan kayıt yenileme işlemi yapamaz.

Bir yükseköğretim programına kayıtlı iken ikinci bir yükseköğretim programına kayıt yaptırılması halinde ikinci yükseköğretim programına ait öğrenci katkı payları öğrencilerin kendileri tarafından karşılanır. Bu durumda olan öğrencilerin katkı payı / öğrenim ücretleri ödemeleri gerekecektir.

İkinci Öğretim öğrencilerimiz ve katkı payı ödeyen öğrencilerimiz 26 Şubat 2021 tarihine kadar, öğrenim ücreti banka dekontlarını  ydyo@nku.edu.tr  e-posta adresine göndermelidir.

Kayıt yenileme işlemi öğrenci ve danışman tarafından onaylanmalıdır. Aksi taktirde kayıt yenileme (Ders Kaydı) işleminiz gerçekleşmez.

Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri:

*Vakıfbank ATM  yada

Halkbank Şubelerinden Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Öğrenci numarası ile ödenebilmektedir.

Bahar Dönemi Ders Kaydı Formu İçin Tıklayınız.