Yabancı Diller Yüksekokulu
2019-09-13

2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi İsteğe Bağlı Sınıfı Öğrencilerinin Dikkatine



2019-2020 Eğitim Öğretim Döneminde Yabancı Diller Yüksekokulu;

16 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 10:30’da Rektörlük Konferans Salonunda (kampüsteki en yüksek  binanın giriş katında) isteğe bağlı hazırlık sınıfına kayıtlı birinci öğretim ve ikinci öğretim öğrencilerinin tümü için tanışma ve oryantasyon toplantısı ile eğitim ve öğretime  başlayacaktır. 

16 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 13:30’da isteğe bağlı İngilizce hazırlık sınıfı öğrencileri için Yabancı Diller Yüksekokulu dersliklerinde  Seviye Belirleme sınavı yapılacaktır. Hazırlık sınıfına kayıt yaptırmış  birinci öğretim ve ikinci öğretim öğrencilerinin tümü için, sınav saati aynı olup, öğrencilerin sınava katılması zorunludur.

Seviye Belirleme Sınavı, Sınav Yerleri Listesini Görmek için lütfen tıklayınız.

Yabancı Diller Yüksekokulu Ders kayıtları 18 Eylül 2018 tarihinde sınıflarda ders esnasında Yabancı Diller Yüksekokulu sınıf danışmanları eşliğinde yapılacaktır. Ders kaydı esnasında öğrencilerin yanlarında bir adet nüfus cüzdan fotokopisi, bir adet vesikalık fotoğraf bulundurması gerekmektedir. (İkinci öğretim öğrencileri bu evraklara ek olarak harç dekontlarını da eklemek zorundadır)  Ders kaydı yapılması zorunludur.

Tüm öğrencilerimizin Öğrenci Kimlikleri Yüksekokulumuz tarafından, web sayfamızda yayınladığımız zamanlarda öğrencilerimize teslim edilecektir.

Öğrenci belgesi isteyen öğrenciler, öğrenci belgesi talep formunu doldurdukları günün ertesi günü öğleden sonra öğrenci belgelerini teslim alabileceklerdir.