2021-02-19

02.03.2021 Tarihli Yeterlilik Sınavı Öğrenci Listesi

Yüksekokulumuzca 02.03.2021 tarihinde yapılacak olan İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Yeterlilik Sınavına, sınav başvurusu yapan öğrencilerin listesi için lütfen tıklayınız.

İlgili tarihler arasında sınav başvurusu yapmış, ancak listede isminin olmadığını iddia eden öğrencilerimiz, kanıtları ile birlikte ydyo@nku.edu.tr adresine konuya ilişkin maillerini 21.02.2021 tarihi saat:23.59 kadar gönderebilirler.

Sınava ilişkin ayrıntılar ve sınav kuralları önümüzdeki günlerde web sayfamızda yayınlanacaktır. Sınava ilişkin ayrıntıları web sayfasından takip etmek öğrenci sorumluluğundadır. Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup, sınava ilişkin ayrıntılar ve sınav kuralları ile ilgili bireysel bir ileti gönderilmeyecektir.