2019-09-26

Yabancı Diller Yüksekokulunda tanışma kokteyli düzenlendi

Üniversitemizin çeşitli bölümlerini kazanıp isteğe bağlı İngilizce hazırlık eğitimi almak amacı ile Yabancı Diller Yüksekokulu'muzda öğrenimlerine başlamış olan öğrencilerimizin ve öğretim elemanlarımızın katılımıyla "2019-2020 Eğitim Öğretim Yılına Merhaba" sloganıyla tanışma kokteyli düzenlenmiştir.

Kokteylde farklı bölümleri kazanıp yüksekokulumuzda bir arada eğitim görme fırsatı bulan öğrencilerimiz, bir birleri ve öğretim elemanlarımız ile yakından tanışma fırsatı bulmuştur. Ayrıca öğrencilerimize, yüksekokulumuzun kendilerine sunmakta olduğu imkanlar ile ilgili fikir alış verişinde bulunma olanağı sağlanmıştır.

Yüksekokulumuzda öğrenim görmekte olan tüm öğrencilerimize mutlu, sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.