Yabancı Diller Yüksekokulu
2024-03-06

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü Ziyareti



 

Eylem planları, standartlar ve Yeşilay Haftası kapsamında, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü öğrenci temsilcileri ile birlikte Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğüne paydaş ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Polis-Halk ilişkileri, polis-öğrenci ilişkileri, iletişim kalitesi, iletişimde polis/öğrenci deneyimi, değişik zaman dilimlerinde iletişim, polislerin halka/öğrenciye bakışı, toplum ve medyanın polislere bakışı, polis eğitimi, suç/suçlu yaklaşımı, çağdaş yönetim ve çağdaş polislik vb. konular karşılıklı değerlendirilmiştir. Değerlendirme sonucunda karşılıklı ziyaretlere devam edilmesinin mevcut durumdan daha fazla önem verilmesi kanaatine varılmıştır.

Ziyarette, ülkemiz eylem planlarının yarar sağlamayı hedeflediği topluluklarının öngörülen çıktılarının üretilmesi, kalıcı kılınması, hedef grupların plandan yeterince yararlanması, hedeflere ulaşması adına başarısızlıkların ortadan kaldırılması, paydaşlar ile işbirliğinin güçlendirilmesi, deneyim alanı faaliyetlerinin etkin yürütülmesi, süreçte sağlıklı iletişim kurulması, eylem planlarının analiz, planlama, uygulama ve değerlendirme süreçlerinde ilgili paydaşlar ile açık, şeffaf yaklaşım ve tutum geliştirilmesine alan yaratılması gündeme gelmiştir.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü amirlerine ve tüm polis memurlarına, gerek durum analiziyle bağlantılı süreçlerde, gerekse planlamanın diğer aşamalarında katılımcılığa katkıları, ortak amaçlara erişmek üzere farklı düzeylerdeki katılımları, işbirlikleri adına teşekkür edildi. 

Samimi ve neşeli bir ortamda gerçekleşen ziyaret için Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü mensuplarına teşekkür ederiz.