2019-09-16

Yabancı Diller Yüksekokulu Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Yabancı Diller Yüksekokulu'nda Seçmeli İngilizce Hazırlık sınıflarında bir eğitim öğretim yılı boyunca İngilizce öğrenimi görecek olan öğrencilerimiz için organize edilen oryantasyon ve bilgilendirme toplantısı rektörlük konferans salonunda öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda öğrencilerimize, Tekirdağ, Üniversitemiz, Yüksekokulumuz ve yüksekokulumuzun işleyişi, dersler ve not sistemimiz, sosyal aktiviteler ve ders dışı etkinlikler ile ilgili sunumlar aktarılmıştır. Son olarak öğrencilerimizden gelen sorular cevaplanmış ve toplantı sona ermiştir.

Yabancı Diller Yüksekokulumuzda eğitim alacak olan tüm öğrencilerimize mutlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.