2016-02-26

Genel İspanyolca Kursu

GENEL İSPANYOLCA KURSU

Yabancı Diller Yüksekokulu bünyesinde İspanyolca Kursu gerçekleştirilecektir.

Akademik-idari personel grubu için; kurs A1.2 seviyesinde olacak olup, geçen dönemin devamı niteliğinde olduğundan  öncelik geçen grup üyelerinin  olacaktır.

Öğrenci grubu için kurs; A 1.1 başlangıç seviyesinde olacak olup, geçen dönem kayıt yaptıran öğrenciler kayıt yaptıramayacaktır.

-Kursumuzda toplam 40 saat ders yapılacaktır. Kurs, Namık Kemal Üniversitesi akademik-idari personeli ve öğrencilerine ücretsizdir.

- Sınıf kontenjanı; akademik-idari personel grubu için 20 kişi, öğrenci grubu için 25 kişidir.

-Başvuruların başvuru formu ile şahsen yapılması gerekmektedir.

- Derslere devam zorunludur. Sınırlı kontenjan nedeniyle derslere devam edemeyecek
   kursiyerlerin kayıt yaptırmaması rica olunur.

- Kursa katılmak isteyenlerin, Yabancı Diller Yüksekokulu Sekreterliğine şahsen başvurmaları
   gerekmektedir. Telefon ile kayıt alınmayacaktır.

- Konu ile ilgili değişiklikler Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasında duyurulacaktır.

Eğitim Tarihleri         : 01 Mart  2016 –  17 Mayıs 2016

Eğitim Günleri           : Grup 1 Salı – Perşembe Akademik-İdari Personel            16:00 – 17:30

Grup 2 Salı – Perşembe Öğrenci                                        18:00 – 19:30

Eğitim Yeri                : Merkezi Derslik Binası Yabancı Diller Yüksekokulu Derslikleri B303 nolu derslik.

Kayıt için gerekli belgeler     : 1- Kurs kayıt formu

İletişim ve Ayrıntılı Bilgi       : http://ydyo.nku.edu.tr/

Başvuru formu için tıklayınız.