2024-05-26

Quiz Show - Mini Konser ve Başarı Ödülleri Töreni

Dönem sonu sınavları öncesinde Yüksekokul öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmak amacıyla Rektörlük konferans salonunda tüm öğrencilerimizin katılım sağladığı Quiz Show etkinliği ve öğrencilerimizin organize ettiği mini konser düzenlendi. Etkinliklerden sonra yıl boyunca farklı kategorilerde başarı gösteren öğrencilerimize teşekkür belgeleri takdim edildi.

Kategoriler:

- Tüm yıl boyunca sıfır (0) devamsızlık yapan 2 öğrencimize ödülleri verildi.

- Tüm yıl boyunca öğrenci temsilciliği sisteminde sınıflarını başarı ile temsil ederek Yüksekokul yönetimi ve öğrenciler arasında sağlıklı bir iletişim köprüsü kuran öğrenci temsilcilerimize ödülleri verildi.

- Her bir sınıftan not ortalaması en yüksek olan öğrencilerimize başarı belgeleri takdim edildi.

- Quiz show yarışmasında birinci olan gruba ödülleri takdim edildi.

Bol eğlenceli geçen günün ardından toplu fotoğraf çekimi ile etkinliklerimize sona erdi. Tüm etkinliklerimizin gerçekleştirilmesinde üstün gayret gösteren Yüksekokul Sekreterimiz Meral TİRYAKİ, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Gizem AYDINLIOĞLU ve Güray KARADUMAN'a ve ayrıca reji görevini başarı ile gerçekleştiren Öğr. Gör. Hakan Duran ERSÖZ ile Hakan SEÇKİN hocalarımıza tüm öğrencilerimiz adın teşekkür ediyoruz.