2024-05-24

Photographic Journey Across Cultures Projesi

Yürütücülüğünü Öğr. Gör. Dr. Pınar Koçer’in yaptığı "Photographic Journey Across Cultures” adlı Etwinning projesinin ikinci oturumu 14.05.2024 tarihinde; Öğr. Gör. Dr. Pınar Koçer ve Öğr. Gör. Dr. Suzan Deniz’in moderatörlüğünde gerçekleştirilmiştir. Türkiye ve İtalya’dan katılan öğrenci ve öğretmenler eşliğinde yapılan toplantıda, öğrencilerden ikinci oturumda kendi ülkelerinin kültürel değerlerini yansıtan fotoğraflar paylaşmaları istendi. Böylece kültürlerarası iletişim sağlanarak farklı kültürlerin birbirini tanıması, kendi kültürleriyle ilgili öz farkındalık oluşturulması hedeflendi. Projenin nihai ürünleri Avrupa Komisyonu bünyesinde yer alan European School Education Platform’daki Twinspace sekmesinde paylaşılmaktadır.

Yürütücü: Öğretim Görevlisi Dr. Pınar KOÇER

Proje Başlığı: Photographic Journey Across Cultures

Founder: TNKÜ (Öğr. Gör. Dr. Pınar Koçer)

Co-Founder: Pamukkale Üniversitesi (Öğr. Gör. Dr. Özlem Karaağaç Tuna)