2024-03-07

TÜB AÇG YDYO semineri başarı ile gerçekleştirildi

Trakya Üniversiteler Birliği Yabancı Diller Yüksekokulları Alt Çalışma Grubunun düzenlemiş olduğu 2024 etkinliklerinin ilkini üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu üstlenmiş ve başarı ile tamamlamıştır. TÜB üyesi beş üniversiteden akademisyenlerin katılım sağladığı seminerin moderatörlüğünü yüksekokul müdürümüz Doç. Dr. Harun GÖÇERLER, seminer sunumunu ise müdür yardımcımız Öğr. Gör. Güray KARADUMAN gerçekleştirmiştir.

Sayın KARADUMAN'ın yabancı dil alanında teknolojik imkanlardan ve yapay zeka destekli uygulamalardan etkin bir şekilde faydalanmanın somut örneklerini gösterdiği sunumu tüm katılımcılar tarafından ilgili ve beğeni ile takip edildi. TÜB YDYO AÇG olarak bir sonraki etkinliğin Kırklareli Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtilen etkinlik AÇG üyesi yüksekokulların müdürlerinin yorumları ve soru-cevap kısmı sonrasında sonra erdi.