2018-09-24

2018-2019 İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfları Oryantasyon Programı

Üniversitemizde ilk oryantasyon programı, hazırlık sınıfı öğrencilerine yönelik Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından Rektörlük Konferans Salonu’ nda yapıldı.

Program açılışını yapan Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Şahbender Çoraklı gerçekleştirdiği konuşmasında öğrencilere hoşgeldiniz diyerek, başarılarının devamını diledi. Programda konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz, üniversitemiz hakkında bilgilendirmede bulundu ve yabancı dil öğrenmenin önemine dikkati çekerek öğrencileri İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfını tercih ettikleri için tebrik etti.

Öğrencilerin üniversite ve çevreyle uyum sürecini desteklemek, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak ve Tekirdağ’ı yakından tanımak amacıyla düzenlenen oryantasyon programında, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Gülay Bilgan ve Öğr. Gör. Hüseyin Kurt tarafından öğrencilere Yüksekokulun genel yapısı, yönetmelikler, uyulması gereken kurallar,  idari ve akademik konularda öğrenciler bilgilendirildi.

Programa büyük ilgi gösteren öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından kampüs dolaşılarak öğrencilere tanıtıldı. Program, Yabancı Diller Yüksekokulu'nun fuaye alanında yapılan ikram ile son buldu.