2024-02-12

2023-2024 Bahar Dönemi Hazırlık Sınıfları Ders Kaydı

Ders kayıtlarında dijital ortam kullanılması ile Yüksekokulumuz çevre politikasına, Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerinden 12. Ana Hedef, Sorumlu Tüketim ve Üretim Başlığına katkı/ farkındalık amaçlanmaktadır.

Yüksekokulumuz Ders Kayıtları 12 Şubat 2024 - 15 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Öğrenciler, her akademik yarıyılın başında, ders kayıtlarını yenilemek zorundadırlar.

DURUMU:

Bir yükseköğretim programına kayıtlı iken ikinci bir yükseköğretim programına kayıt yaptırmış olanlar,

İkinci Öğretim öğrencileri,

Zorunlu hazırlık sınıflarında ikinci yıl hazırlık okuyan öğrenciler,

Uluslararası öğrenciler (YÖS),

yukarıda sayılan durumdan birinde olan öğrencilerin katkı payı / öğrenim ücretleri ödemeleri gerekecektir.

Yukarıda sayılan durumdaki öğrencilerin, ders kayıtlarının yapılabilmesi için o yarıyıla ait eğitim-öğretim ücretinin Akademik Takvim‘de belirlenen tarihlerde (12 Şubat 2024 - 15 Şubat 2024ödemiş olması gereklidir.

Öğrencilerin var olan katkı payı / öğrenim ücretini yatırmadan kayıt yenileme işlemi yapamaz.

Öğretim ücreti/ katkı payı ödeyen öğrencilerimizin  15 Şubat 2024 tarihine kadar, öğrenim ücreti banka dekontlarını  ydyo@nku.edu.tr  e-posta adresine göndermelidir.

Kayıt yenileme işlemi öğrenci ve danışman tarafından onaylanmalıdır. Aksi taktirde kayıt yenileme (Ders Kaydı) işleminiz gerçekleşmez.

Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri:

*Vakıfbank ATM  yada

Halkbank Şubelerinden Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Öğrenci numarası ile ödenebilmektedir.

Bahar Dönemi Ders Kaydı Formu İçin Tıklayınız.