2016-08-11

2016-2017 İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı Kayıtları

Namık Kemal Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu 2016-2017 Akademik Yılı İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı kayıtları 15.08.2016 tarihinde başlayacaktır. ÖSYM tercih kılavuzunda özel koşul ve açıklamalar bölümünde 46. Madde olan lisans öğrencilerimiz isteğe bağlı İngilizce hazırlık sınıfı programına kayıt yaptırabilirler. Program kapsamında belirli sayıda sınıf açılabileceğinden kontenjan dolduğu takdirde yeni öğrenci kaydı yapılamayacaktır. Öğrencilerimiz hazırlık programı kapsamı ve içeriği hakkında ayrıntılı bilgi için Yabancı Diller Yüksekokulu web sitemizi inceleyebilir ve ya fakülte ve yüksekokullarda  15-19 Ağustos tarihleri arasında kurulacak bilgilendirme ve kayıt masalarımızı ziyaret edebilirler.

Hazırlık programına kayıt için 0282 250 30 41- 250 30 00 numaralı telefonları arayabilir veya ydyo@nku.edu.tr adresine e-posta atabilirsiniz.

Namık Kemal Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu isteğe bağlı İngilizce hazırlık sınıfına kayıt yaptırabilecek bölümler:

Kimya

Çevre Mühendisliği (İÖ)

Endüstri Mühendisliği

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği (İÖ)

İnşaat Mühendisliği

Makine Mühendisliği